Over Violet & Lime

 

Violet & Lime: bron voor decoratie

Violet & Lime is een design bron van betaalbare kunstwerkjes in de vorm van digital prints van hoge kwaliteit en in beperkt oplage. De originele ontwerpen hier in de webshop zijn voor iedereen, van professionele interieurontwerper en stylisten tot particulieren met een projectje voor thuis, die op zoek is naar iets anders dan wat je overal en bij iedereen ziet.

Voor de professionals bieden we ook op maat versies van onze ontwerpen, of we kunnen volledig maatwerk leveren met ontwerpen die perfect passen in de ruimte waar je mee bezig bent. Neem even contact voor een prijsopgave en om te vragen naar de mogelijkheden.

Als design bron, kiezen wij ervoor om een diverse mix van stijlen, thema's en kleuren te bieden die passen bij verschillende soorten designprojecten. De ontwerpen in de shop zijn gecategoriseerd naar verschillende interieurstijlen en kleuren om je te helpen de beste inspiratie en ideeën te vinden.

We wensen je veel plezier met het ontdekken van leuke ontwerpen voor je project. Heb je vragen of suggesties? Neem dan gerust contact op via [email protected]

Maak er wat moois van!
Darla van de Riet, eigenaar en ontwerper

 

Over onze producten

Alle items in deze webshop zijn originele ontwerpen. Onze premium digital prints worden bij bestelling 16-kleuren afgedrukt op archiefpapier en in beperkte oplagen tot 100 stuks. Alle ontwerpen zijn standaard verkrijgbaar vanaf A4 (mini) in de meest gangbare maten tot en met 70x100cm (extra groot).

Let op: omdat al onze prints op bestelling worden gedrukt, duurt het enkele werkdagen voordat deze klaar zijn voor verzending!

Violet & Lime is gevestigd in Nederland en verkoopt door heel Europa, en over de hele wereld.

 

Zie je een ontwerp die je mooi vindt maar heb je een andere kleur nodig? Grote kans dat we dat voor je kunnen regelen! (En waarschijnlijk met weinig tot geen extra kosten, afhankeljk van het ontwerp.) Dat is het mooie van digitale ontwerpen die op bestelling worden gedrukt. Neem even contact met [email protected] en vraag naar de mogelijkheden.

Heb je een speciale maat nodig? Vaak kan dat ook maar dat kan weleens invloed hebben op proporties van het ontwerp. Neem ook hiervoor contact met ons op.

 

Het verhaal achter de naam

We houden van kleur. Ja, zwart/wit is ook mooi, prachtig zelfs. (We hebben ook regelmatig ontwerpen in zwart/wit in de winkel.) Maar we houden van kleur! En vooral mooie, enerverende kleurencombinaties.

En onze favoriete kleurencombinatie? You guessed it: violetpaars en limoengroen! Verrassend en onverwacht, fris en spannend tegelijk – een combinatie die van licht tot donker zowel stijlvol en elegant kan zijn als enerverend en modern.

 

Vragen? Suggesties? Laat het ons weten via [email protected]