Ontwerpen op maat

Heb je een mooi ontwerp gevonden maar wil je dat graag in een andere kleur? Of heb je zelf een idee voor een design dat helemaal precies past in het interieurontwerp waar je mee bezig ben?

ART PRINTS IN ANDERE KLEUREN & MATEN

De meeste art prints kunnen zonder probleem ook in een andere kleur en andere formaten. (Let wel: een andere verhouding tussen de lengte en breedte kan effect hebben op sommige ontwerpen!) Bij dit soort eenvoudig maatwerk vragen we 10 euro extra om het bedrukbare bestand naar je wensen aan te passen.

ANDERE PRODUCTEN

De kosten voor het leveren van andere producten (kaarten, kussens, tassen, enz.) zijn afhankelijk van beschikbaarheid en de grootte van de bestelling. Producten die 'on demand' worden geprint kunnen meestal worden aangepast naar je specifieke wensen. Extra kosten worden berekend op basis van de stukprijzen bij lage volumes.

ONTWERPEN OP MAAT

Zie je iets moois maar heb je 'precies hetzelfde, maar dan totaal anders' nodig? Of heb je een geheel eigen idee van wat je wilt voor het interieurproject? 
Daar kunnen we je ook bij helpen. Zolang jij het kunt omschrijven, kunnen wij het waarschijnlijk voor je maken!

Ook als je gewoon op zoek bent naar wat inspiratie voor een plek of ruimte waar je nog geen raad mee weet, kun je ons altijd vragen met een wild idee te komen. Zo weet je zeker dat je iets unieks hebt!

 

Bel (+31) 6 302 500 05 of mail naar [email protected] voor een offerte.